Koutsit

Riku

Head coach

Rikun mielestä toimivan valmennuksen ja harjoittelun kulmakiviä ovat lajille ominaiset taidot ja huolellisesti rakennettu peruskunto, hyvää fiilistä unohtamatta!

Emilia

Coach

Emilia on toiminut aiemmin Crossfit-valmentajana Hyvinkäällä. Emilia opiskelee fysioterapiaa ja takataskusta löytyy myös painonnoston ohjaajakoulutus.

Eemeli

coach

Eemeli hurahti crossfittiin lajin monipuolisuuden vuoksi. Lajin parissa hän on ollut jo useamman vuoden ajan ja valmentajana hän aloitti vuonna 2020.

Niko

Coach

Nikon vapaa-aika kuluu pitkälti crossfitin parissa, mutta talvisin hän saattaa välillä vetää myös hokkarit jalkaan ja käydä vetämässä muutamat piruetit.

Valmentaja Aino

Aino

coach

Aino opiskelee terveydenhoitajaksi Turussa, mutta valmentaa Karjarannassa säännöllisen epäsäännöllisesti. Ainon mielestä parasta valmentamisessa on asiakkaiden onnistumiset. Crossfitin lisäksi Ainon urheiluhistoriaan mahtuu niin joukkuevoimistelua, kilpa-aerobicia ja Vahvin Nainen -lajeja.

Laura

Coach

Laura haluaa kannustaa kaikkia liikkumaan hektisestä elämästä huolimatta – treenit tuovat arkeen virtaa ja varsinkin hyvällä ryhmäenergialla saa ihmeitä aikaan! Laura on suorittanut Spartan academyn toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutus.

 

Teemu

Weightlifting coach

Sari

coach

Olli-Pekka

coach

Stefan

coach

Joni

coach