Meidän boxi

Meillä treenaa kaikki

Crossfit on treenimuoto, jonka tarkoituksena on kehittää tasaisesti erilaisia fyysisiä ominaisuuksia. Kannustava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki kuuluvat vahvasti lajin ominaispiirteisiin. 

CrossFit Karjarantaan ovat tervetulleita kaikki ikään, urheiluhistoriaan tai kuntotasoon katsomatta. Takaamme, että jokainen meillä treenaavaa pääsee haastamaan itsensä juuri oman tason mukaan, yhdessä parhaan treeniporukan kanssa.

Ohjelmointi takaa laadukkaan valmennuksen

CrossFit Karjarannan treenien ohjelmointi koostuu vuositasolla 4–6 viikon pituisista sykleistä, jotka vaihtuvat liukuvasti pienempien mikrosyklien kautta kaudesta toiseen.

Yksittäisten syklien aikana harjoittelemme kaikkia toiminnalliseen harjoitteluun kuuluvia fyysisiä ominaisuuksia osa-alue kerrallaan ja ylläpidämme menneiden jaksojen aikana opittuja asioita. Laadukas ja hyvin suunniteltu ohjelmointi takaa onnistumisen tunteet ja kehittymisen – jokaiselle juuri omalla tasolla.

CrossFit Karjaranta pähkinänkuoressa

Salimme sijaitsee Porin Karjarannassa, alle kahden kilometrin päässä ydinkeskustasta. Treenitilaa löytyy 400m², omatoimipuolella neliöitä on 180. Salilta löytyvät kaikki monipuoliseen ja toiminnalliseen harjoitteluun vaadittavat välineet. Lisäksi tiloista löytyvät pukuhuoneet ja suihkut sekä lasten leikkitila.