Aloittaminen

Tervetuloa On Ramp -peruskurssille

Crossfit on harjoittelumuoto, joka sopii kaikille. Harjoitukset skaalataan aina jokaisen taito- ja kuntotasolle sopiviksi. Peruskurssilla, eli On Rampilla, tutustut yleisimpiin Crossfit-liikkeisiin ja opit niiden tekniikan. Peruskurssille voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan liikunnan avulla.

Ilmoittaudu On Rampille tästä:

Tekniikka edellä...

Tekniikka ja liikkeiden laatu ovat kaiken treenaamisen a ja o. Kun opit oikeat tekniikat, saat paljon enemmän irti harjoituksista – opit hallitsemaan kehoasi ja sen joustavuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota. 

...fiilistä unohtamatta

Yhteisöllisyys on tärkeä osa Crossfit-treenaamista. Myös meillä yhdessä tekeminen ja muiden tsemppaaminen on tärkeä osa onnistunutta treenikokemusta. Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen treenifiilis! 

Tule mukaan

On Ramp sisältää kattavan perehdytyksen treeneissä käytettyihin liikkeisiin. Kurssin pääpaino on oikeiden ja turvallisten tekniikoiden oppimisessa. Pidämme kurssin ryhmäkoot pieninä ja panostamme yksilölliseen valmennukseen, eikä aiempaa treenikokemusta tarvita.